Ekebacken 2011

Vy_från_masten-1024x768

Helgen den 21-22 maj 2011 hade vi i Trollhättans Sändareamatörer en Field Day vid vår klubbstuga Ekebacken på Halleberg som även i år blev en riktig succé. Under lördagen var vädret som bäst, flertalet blev rejält solbrända, och det var även under lördagen som flest besökare hittade upp till berget.

Loppis, radiokörande, avnjutande av den underbara naturen och förevisande av flera RemoteRig-lösningar pågick under många timmar. Radiogrejer bytte ägare och många både köpare och säljare blev nöjda. Men kanske framförallt vid sådana här evenemang var det många röster som fick ett ansikte och gamla bekanta träffades igen. Både inomhus och utomhus satt folk och umgicks.

En särskilt tack vill vi rikta till SA6BMP Berit, med hantlangare, som skötte köket och serveringen på ett ypperligt och uppskattat sätt och SA6BML Lennart som lade ner extra många intensiva arbetstimmar på förberedelser!
Självklart stort tack även till alla andra som var med och arrangerade och efterarbetade, vi var många armar och ben som med trivsel och trevnad donade och fejade inför denna helg.

Kort sagt en succé som måste upprepas, håll koll i kalendrar och på fora nästa vår för i slutet av maj 2012 kör vi en om möjligt ännu bättre Field Day. Välkomna även då!