Tånga Hed 2007

Nu var årets FDV slut. Vädret blev över förväntan. När vi vaknade upp på lördag morgon var det ett strålande solsken ute. Oron över vädret fanns allt hos oss arrangörer när det regnade för fullt när vi anlände till Tånga hed på fredagen.

Loppisförsäljarna började anlända redan vid 07.30 på lördagsmorgonen och det dukades upp det ena efter det andra på gräsplanen utanför matsalen. Inne i matsalen rådde också en febril aktivitet när utställarna bullade upp den ena nyheten efter den andra. Det fanns mycket roligt att titta på och att handla.

Vårgårda värdshus bullade upp med smörgåsar och kaffe så att man kunde köpa sig lite frukost redan från 08.30, senare på dagen serverades lunch och de ca 100 platser som vi ställt upp för matgäster var ofta fullsatta.

I Mässen hölls det ett APRS föredrag som besöktes av ett 20 tal personer och under eftermiddagen hade OTC Väst sitt årsmöte i samma lokal.

Lotterna såldes snabbt slut och dragningen av vinsterna gjordes på eftermiddagen. Prisbordet var mycket välutrustat med sponsrade priser från de utställare som höll till i matsalen. Vi i FDV gruppen vill rikta ett stort tack till Er alla som sponsrade oss genom att skänka priser till vårt lotteri samt till alla Ni som kom och besökte oss denna underbara lördag. Vi finansierar hela tillställningen med lotteriet så vi tackar och bugar för att Ni hjälper oss att kunna genomföra detta genom att köpa lotter av oss.

Det var väldigt roligt att se att det kom glada amatörer från både Norge och Danmark till denna träff, vi ser fram emot att få träffa Er igen nästa år också.

Trötta och glada vände vi hemåt i regnet som återkom på söndagen. Vi var dock alla överens om att vi återkommer med detta arrangemang även nästa år och vi hoppas att Ni ställer upp då också.

Mer informatiom om datum kommer när vi bokat upp lokalerna.

Än en gång tack för Ert stöd och vi ses på FDV 2008.
73 de SM6HNS/Dicken
För FDV gruppen

Foto: SM6HNS

Foto: SM6HNS

Foto: SM6HNS

Foto: SM6HNS

Foto: SM6HNS

Foto: SM6HNS

Foto: SM6VUF

Foto: SM6VUF

Foto: SM6HNS

Foto: SM6HNS

VTK och VZU fyndar antenner… Foto: SM6VUF

Som VTT fick frakta hem. Här är ekipaget under en matpaus på vägen hem. Foto: SM6VUF